Automatisering magazijnen

VCA gecertificeerd

Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en borgen zodoende uw en onze veiligheid

Als u een systeem nodig heeft voor de automatisering van magazijnen, kunt u uitstekend terecht bij Hart Automation Europe BV. Voor klanten door heel Europa leveren wij energiebesparende maatregelen voor (grote) magazijnen. Deze besparingen kunnen oplopen tot wel 35%. We passen de verlichting in de magazijnen aan en werken met sensoren die personen detecteren in bepaalde gebieden. Ook als u wat oudere verlichting heeft kunnen we daar ongezien 10% besparing op realiseren, zelfs zonder ingrijpende maatregelen. Voor de automatisering van magazijnen schakelt u een specialist als Hart Automation Europe BV in!

Automatisering van magazijnen: vele machines en systemen leverbaar

Voor het moderne orderpicken kunnen wij rijdende laptop- en scansystemen leveren die eenvoudig verplaatsbaar zijn en voorzien zijn van een 230V voeding die 10 uur lang autonoom kan functioneren. Ook hebben wij al meerdere transportkarren geleverd met een autonoom systeem om door de magazijnen te rijden en bestellingen te verzamelen. Als alles bij elkaar vergaard is, kan alles ingepakt worden in dozen en door een van onze volautomatische dozensluiters gedrukt worden. Deze dozensluiters stellen zich automatisch in op hoogte en breedte van de pakketten en sluit deze boven en/of onder met tape. Verder zijn er op het gebied van de automatisering van magazijnen nog vele machines leverbaar voor de transportbedrijven met V.A.L. afdelingen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de automatisering van magazijnen? Of bent u benieuwd wat Hart Automation Europe BV nog meer voor u kan betekenen? Neem dan via +31 (0)111 852855 telefonisch contact met ons op. Vraag naar alle mogelijkheden en ontvang een op maat gemaakte offerte!

Neem contact op