NEN 3140 periodieke inspectie arbeidsmiddelen

VCA gecertificeerd

Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en borgen zodoende uw en onze veiligheid

Schakel Hart Automation Europe BV in voor een NEN 3140 periodieke inspectie van arbeidsmiddelen. Uw arbeidsmiddelen moeten regelmatig geïnspecteerd worden. Dit kan alleen gedaan worden door een bedrijf dat gekwalificeerd is om een periodieke inspectie van arbeidsmiddelen volgens de NEN 3140 norm uit te voeren. Hart Automation Europe BV kan dit voor u uitvoeren.

NEN 3140 periodieke inspectie arbeidsmiddelen laten uitvoeren

U kunt Hart Automation Europe BV inschakelen voor een NEN 3140 periodieke inspectie van uw arbeidsmiddelen. Dan weet u zeker dat uw arbeidsmiddelen weer voldoen aan alle eisen en normen. Wij kunnen daarnaast ook een scan uitvoeren van de complete elektrotechnische installatie. Dit voeren we uit met een warmtebeeldcamera omdat dit vaak geëist wordt door verzekeringsmaatschappijen. Ook zijn we er voor jaarlijkse controles van handgereedschappen en brengen we altijd een professionele en overzichtelijke rapportage uit per item dat we gecontroleerd hebben.

Technische partner

Wij fungeren graag als technische partner voor uw bedrijf. We bieden betrouwbare ondersteuning voor diverse sectoren. U kunt ons niet alleen inschakelen voor de NEN 3140 periodieke inspectie van uw arbeidsmiddelen, maar ook voor tekenwerk, engineering en een scan van uw gehele productieproces. We bekijken graag hoe we deze voor u kunnen optimaliseren. Meer weten? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar +31 (0)111 852 855.

Voorbeelden van te keuren elektrische arbeidsmiddelen zijn onder andere:

Elektrisch handgereedschap, Verplaatsbare elektrische werktuigen

Elektrisch handgereedschap                Verplaatsbare elektrische werktuigen

 

 

Verplaatsbare stroom verbruikende toestellen, o.a. PC’s, printers, koelkasten, stofzuigers

Verplaatsbare stroom verbruikende toestellen                             stofzuigers

 

 

Verplaatsbare leidingen, bv kabelhaspels alsmede ook bouw- en zwerfkasten

kabelhaspels                                        zwerfkasten

 

Tevens kunnen wij voorzien in een, vaak door verzekeringen vereist, thermografisch onderzoek. U krijgt hierdoor een duidelijk inzicht in de staat van uw verdeelinrichting. Dit onderzoek kan gewoon plaatsvinden tijdens uw bedrijfsproces zodat u hierdoor geen nadelige gevolgen ondervind. Indien u meer informatie wilt ontvangen, neem contact met ons op en wij sturen u per omgaande de gevraagde informatie toe. Een specifiek op maat gemaakte offerte heeft u altijd binnen 24 uur in huis!

Neem contact op