Randapparatuur kunststofindustrie

VCA gecertificeerd

Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en borgen zodoende uw en onze veiligheid

Bent u op zoek naar randapparatuur voor de kunststofindustrie? Dan is Hart Automation Europe BV u graag van dienst. Reeds jaren zijn wij de betrouwbare partner voor vele kunststofverwerkende bedrijven. We lossen niet alleen storingen op (24 uur per dag / 7 dagen per week) maar zorgen ook dat randapparatuur voor de kunststofindustrie in optimale staat blijft.

Nieuwe besturingskasten en andere randapparatuur voor de kunststofindustrie

Op het gebied van randapparatuur voor de kunststofindustrie levert Hart Automation Europe BV compleet nieuwe besturingskasten voor alle soorten machines waarvan het mechanisch gedeelte nog jaren mee kan, maar de besturing dermate verouderd is dat een nieuwe up-to-date impuls nodig is. We bouwen deze besturingen in onze moderne, goed geoutilleerde werkplaats en zorgen dat deze besturing in zo kort mogelijke tijd de vervanger wordt van uw oude besturing. We streven naar een zo kort mogelijke productiestilstand door een perfecte voorbereiding. Het resultaat is vaak ook nog een aanzienlijke energiebesparing door de modernste technische technieken toe te passen, dat zijn voor u twee vliegen in één klap!

Ruim assortiment

Hart Automation Europe BV biedt een ruim assortiment aan randapparatuur voor de kunststofindustrie. Een aantal voorbeelden van randapparatuur zijn bijvoorbeeld:

  • Takkenpikkers voor spuitgietmachines
  • Lektesters voor implementatie achter blaasmachines
  • Sorteertrommels / buffersystemen met bakken voor spuitgiet producten
  • Vision systemen voor controle van uw (spuitgiet) producten

Wilt u meer weten over ons aanbod randapparatuur voor de kunststofindustrie? Of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neem dan contact op met Hart Automation Europe BV door even te bellen naar +31 (0)111 852855.

 

Untitled-1          bufferstysteem met bakken

Neem contact op